Waarom heeft Villa Anamma een WinWin?

Villa Anamma is in volle expansie! Iedere ruimte in het kasteel krijgt op dit moment een welverdiende opfrissingsbeurt. Vierkante meter per vierkante meter ontplooit het project zich verder. De nieuwe ruimtes zullen een plaats bieden voor publieke en private activiteiten, georganiseerd door en voor de lokale (jonge) ondernemers, makers en artistieke zielen. Polyvalente ruimtes, co-workspaces, een theaterzaal en zoveel meer staan op de planning. Wil je meer ontdekken over wat we zoal van plan zijn? Wil je graag jouw steentje bijdragen aan het project en er zelf ook iets aan verdienen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na een gezellige babbel kan je nog steeds beslissen.

Hoe kan je ons contacteren?

Vul onderstaand contactformulier kan je ons makkelijk bereiken of bel 0497/19.18.66 (Joachim Matthys – zaakvoerder) voor vrijblijvende extra uitleg, simulaties en andere vragen.

Donatie


De optie van een gift maakt het voor iedereen mogelijk om met een vlugge en kleine bijdrage een groot verschil te maken.

Met deze duw in de rug komen wij met Villa Anamma al een heel stuk dichter om alle ruimtes van dit kasteel de nodige opfrissingsbeurt te geven.

Deze donatie kan gestort worden via deze gegevens:

Villa Anamma BV 
BE13 7370 54174139
Vrije medeling: Donatie
 
We zijn je ongelooflijk dankbaar!

Waarom heeft Villa Anamma een Winwin?

Villa Anamma is in volle expansie! 
Iedere ruimte in het kasteel krijgt op dit moment een welverdiende opfrissingsbeurt. Vierkante meter per vierkante meter ontplooit het project zich verder.

De nieuwe ruimtes zullen een plaats bieden voor publieke en private activiteiten, georganiseerd door en voor de lokale (jonge) ondernemers, makers en artistieke zielen. Polyvalente ruimtes, co-workspaces, een theaterzaal en zoveel meer staan op de planning.

Wil je meer ontdekken over wat we zoal van plan zijn? Wil je graag jouw steentje bijdragen aan het project en er zelf ook iets aan verdienen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na een gezellige babbel kan je nog steeds beslissen.

 

Hoe kan je ons contacteren?

Via dit contactformulier kan je ons makkelijk bereiken of bel 0497/19.18.66 (Joachim Matthys – zaakvoerder) voor vrijblijvende extra uitleg, simulaties en andere vragen.

 

Wat is Winwin?

Het principe van een winwinlening werd in het leven geroepen om investeringen in kleinere ondernemingen aan te moedigen, maar is vandaag relevanter dan ooit!

Dankzij dit gunstregime kunnen organisaties op een coordelige manier bijkomende financiering aantrekken. Dit terwijl kredietgevers bovenop een mooie intrest een belastingskrediet in de personenbelasting genieten. 
Een echte “win-win” dus.