Ontbijt

Iedere zaterdag en zondag tussen 9:30 uur en 12:30 kan je komen genieten van ons ontbijt.

  • Living on the edge
    19
    In dit ontbijt is inbegrepen: American pancake met seizoensgebonden fruit en esdoornsiroop, mini yoghurt met granola, toast met platte kaas + verse kruiden en seizoensspread, overnight oat (met pinda en banaan), stukje cake
  • Solid as a rock
    19
    In dit ontbijt is inbegrepen: Croissant, 3 soorten brood, Callas confituur, kaas (van het Hinkelspel), Gandaham, platte kaas met verse kruiden, boter, enkele latjes chocolade, een roereitje, vers seizoensfruit, stukje cake
  • Oh my gluten, it’s vegan!
    20
    Dit ontbijt is volledig vegan & gluten vrij!

    In dit ontbijt is inbegrepen: Rozijnenbrood, groententapenade, humus, confituur, soya yoghurt met granola, chocolade & kokos, potje vers seizoensfruit , espresso-fudge-brownie, latje chocolade, tofu omelet

  • Salt&Savery
    21
    In dit ontbijt is inbegrepen: hartige pannenkoek, groentenquiche, seizoenssalade, roerei met spek, pens en bonen, potje vers seizoensfruit, brood
  • Cosy Brunch
    25
    Mogelijk vanaf 5 personen, vanaf 8 personen hanteren we automatisch deze formule. Alles wordt in het midden van de tafel gezet, en gezellig brunchen maar!

    In dit ontbijt is inbegrepen: koffie of thee à volonté, 1 fruitsap, broodmandje, yoghurt en granola, american en hartige pancakes, groentenquiche, vers seizoensfruit, assortiment toespijs, roerei

  • Klein ontbijt
    12
    Dit ontbijt is voor kinderen en bevat: 3 mini koekjes, yoghurt met vers seizoensfruit, American pancake met slagroom.
  • Assortiment dranken
    5.5
    -Koffie of thee a volonté (of 1 cappuccino / latte)
    -Een glaasje fruitsap of cava
  • Bio smoothie
    4.5
    -Green vitamins / Blue anti – oxidant

Lunch

Van woensdag tot vrijdag serveren we lunch tussen 12 uur en 14 uur. De lunch omvat steeds voorgerecht, hoofdgerecht en koffie aan €18. De menu hieronder kan afwijken.

  • voorgerecht
    Kiezen uit:

    • Bruschetta met vijgenchutney en witte pens
    • Tempura courgette bloem met look en spinazie
    • Mini worteltjes met hummus
  • Hoofdgerecht
    Kiezen uit:

    • Bieten salade met gerookte forel
    • Tortilla met pulled beef en rode kool
    • Artisanale pizza met courgette en pesto
  • Supplement
    3
    Dessert

Diner

We serveren diner van woensdag tot zaterdag van 18u30 tot 22u. Vanaf 17u30 ben je welkom voor een drankje en een hapje van onze kleine kaart. De keuken blijft open tot 22u. Iedere eerste woensdag van de maand is er een barbecue, zie hieronder voor meer info.

  • Spaanse charcuterie
    16
  • Nachos met jalapeño, salsa en zure room
    9,5
  • Bordje Gentse kazen
    9,5
  • Bruscetta’s met chutney van vijgen en witte pens
    9,5
  • Tempura van courgettebloem met spinazie en lookdip
    8/15
  • risotto met pompoen en zoete aardappel
    13
  • Kroketjes van de dag
    9,5
  • Ambachtelijke pizza met pesto en courgette
    12
  • mini worteltjes met hummus
    8
  • geroosterde bloemkool met munt en tahini
    8,5
  • tortilla met pulled beef pinda en rode kool
    11
  • gebakken bospaddestoelen met parmezaan
    9,5
  • ceviche van octopus
    11
  • bieten salade met gerookte forel
    14
  • mangosalade met eend
    15,5
  • Volledige artisjok met honingmosterd dressing
    17,5

Barbecue & bier

Iedere 1ste woensdag van de maand gaan we samen met Gent Brouwt heerlijk barbecuen en lekker bier drinken! We werken seizoensgebonden, dus de barbecue zal er telkens wat anders uit zien. De grote lijnen zijn wel steeds hetzelfde: stukjes gegrild vlees/vis, gepofte aardappelen en een assortiment salades. We houden één prijs aan voor de barbecue: € 26

  • Op de grill voor de vlees/vis eters
    • Keuze uit witte pens of spek
    • Ribbetjes
    • Keuze uit stuk biefstuk of 2 gamba’s
  • Op de grill voor veggie’s
    Geef dit door bij uw reservatie!

    • Groentenburger
    • Gegrilde champignonstaté
    • Papillot van groenten
  • Verschillende seizoensgebonden salades
    • warme gepofte aardappelen
    • gegrilde groenten met humus, cashewnoten en honing
    • salade van broccoli & bimi afgewerkt met sjalot, granaatappel en burrata
    • rode biet salade met pas de bleu
    • klassieke salade met tomaat, komkommer en witte vinaigrette