Brunch

Elke zaterdag en zondag kan je bij ons  genieten van een heerlijke brunch.
Er is een standaard formule en deze kan je naar gelang van jouw goesting uitbreiden met een van onze deluxe upgrades. Met of zonder uitbreiding, honger zal je sowieso niet meer hebben!
We werken in twee shifts, de eerste is om 9u30, de tweede om 11u30. Reserveren raden we ten sterkste aan!
PS: wees niet bang om ons te contacteren om eventueel langer te blijven zitten voor een speciale gelegenheid!
PSS: Voor de vegans onder ons zorgen we voor een aangepaste brunch, laat ons dit op voorhand weten bij je reservatie.
Voor meer vragen mail naar info@villa-anamma.be

Haal je brunch box af op zaterdag of zondag. Lekker & makkelijk online te bestellen. 

  • Standaard Brunch
    25
    Onze standaard brunch omvat:
    American pancakes met esdoornsiroop, yoghurt met granola, vers seizoensfruit, brood & beleg (kaas en ham) + confituur en boter, assortiment mini ontbijtkoek, roerei, quiche of savory roll
    Filterkoffie OF thee a volonté

  • Upgrade Guilty Free
    6,5
    Deze toevoeging tot de standaard brunch omvat:
    Hummus, vegan groentenspread, vegan cake, tofu omelet (ipv gewoon eitje), seizoens salade
  • Upgrade Salt & Savory
    6,5
    Deze toevoeging tot de standaard brunch omvat:
    Savory pancakes, tzatziki, groentenspread, gebakken spek-bonen-witte pens, seizoens salade
  • Kind ontbijt
    10
    Dit ontbijt omvat: American pancakes met esdoornsiroop, mini koffiekoeken, yoghurt met vers seizoensfruit

Diner

We serveren diner van woensdag tot zaterdag van 17u30 tot 22u. Vanaf 17u30 ben je welkom voor een drankje en een hapje van onze kleine kaart. De keuken blijft open tot 22u.

Klein

(to share)

  • Aperobordje
    12
    (Met vlees en Vis)
  • Escargots in de Look
    9
  • Thai Duck met Wortelrelish
    11
  • Gamba Diablo
    10
  • Vegan Dumplings Sweet&Sour
    9

Groot

  • bourguignon liégeoise met Amandelkroketjes, witloof en boerensalade
    21
  • Groene Curry met gegrilde Zalm, Mossels, Kokkels Couteaux & Jasmijnrijst
    22
  • Wilde Eend met Herfstratatouille van knolselder, aubergine en pastinaak en rode bietencrème & fondantpapatjes
    23
  • Notenpaté met gebakken krieltjes, pompoen en appel, topinambour crème & Balsamicokaramel
    19
  • Torteloni van gegrilde groenten, geitenkaas, boschampignons, kruidenministrone & krokant slaatje
    20

Desserts

  • Vijgentaart met pudding en frambozencoulis
    7
  • Assortiment Kazen
    9
  • Chocolade feuilletine
    6
  • Crème brulée
    7
  • Appel - Mandarijntaart
    6
  • Koffietaart
    6
  • Fijnproevers chocoladetaart
    6