MUZIEK

ZONDAG 4 september

Zomerfeest #3

De vorige edities waren een succes.
De volgende plannen we op 4 september 2022

Vanaf 14u      GRATIS      MUZIEK      KIDS      FOOD

Onze zomerfeesten. Dat zijn gezellige zomer zondagen met entertainment voor jong en oud.

Op de agenda staat naar goede gewoonte:
14-18u CLOSET SALE
Wil jij een plekje reserveren? Schrijf je dan hier in.

Vanaf 14u30 PETANQUE
* Bring your own balls *
Meedoen? Schrijf je hier in.

Vanaf 14u30 KINDERANIMATIE
Kinderanimatie. Dat is genieten. Voor zowel de kinderen als de ouders.

14-22u DJ


Op De Agenda:

Dinsdag 22/03

CHIBIDA

Kunstenaar-muzikant van Congolese afkomst, werd ondergedompeld in de rijke muzikale omgeving van Kinshasa. Gemotiveerd door humanistische en etnische vragen raakt hij het publiek met zijn poëtische teksten, onder begeleiding van toegankelijke muziek. Zijn teksten worden gezongen in het Frans, Lingala, Swahili, Nederlands en Engels.

Dinsdag 29/03

Matrak D’amour

Matrak D’Amour brengt een ode een vergeten of over het hoofd geziene klassiekers in het rock genre.Van Ten Years After, over ZZ Top tot Budgie en Free. Daarnaast komen natuurlijk ook de kleppers aan bod zoals Jimi Hendrix, Fleetwood Mac en zelfs Stevie Wonder. Maar telkens met een eigen creatieve interpretatie.

Dinsdag 05/04

Lani

Met een liefde voor diepe bassen en popcultuur slaagt LANI erin om de meest aanstekelijke popsongs te brengen in een ietwat vies, glitterjasje. Het is verslavend en het is fris. Het is suikerzoet, maar het is bot. En het allerbelangrijkste, het knalt met de juiste soort houding en ambitie.

Dinsdag 12/04

Houseman & Lee

Hij zingt doorgaans in de sofa, zij verkiest de keukentafel. Ze leerden elkaar kennen in de klas van hun zonen, ze stemden hun gitaar, zongen een duet en moesten constateren: dat werkt wel… Twee stemmen, twaalf snaren, een ukelele links, een speelgoedpiano rechts & veel schone liedjes. Uit de eigen mouw of die van een ander. Houseman & Lee zijn niet contrair.