Zin om een cultureel project te steunen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bijna één jaar geleden zijn we begonnen aan ons nieuw verhaal en we hebben ondertussen 88% van de noodzakelijke financiering verzameld. De werken zijn vergevorderd en het restaurant ging onlangs volledig vernieuwd open. Om de laatste rechte lijn, de afwerking van de feestzaal, te kunnen financieren vragen we jouw hulp.

Jouw steun zou ons nog een stap dichter brengen om ons culturele toevluchtsoord af te werken.

Dankzij het door de overheid gesteunde gunstregime van een Winwin-lening kan je ons een flink stuk vooruit helpen en er zelf ook beter van worden!

Teken nog in voor 31/12/2021 en geniet van een stevig(er) (belasting)voordeel.

Of wil je ons steunen en simultaan iemand die je graag ziet dolgelukkig maken? Dan kan je via onze reservatietool een cadeaubon kopen.

Of hou je het graag simpel en lijkt een vlugge donatie meer jouw ding?

Meer info over al deze opties vind je hieronder.

Wat is Winwin?

Het principe van een winwinlening werd in het leven geroepen om investeringen in kleinere ondernemingen aan te moedigen, maar is vandaag relevanter dan ooit.

Dankzij dit gunstregime kunnen organisaties op een voordelige manier bijkomende financiering aantrekken. Dit terwijl kredietgevers bovenop een mooie intrest een belastingkrediet in de personenbelasting genieten. Een echte “Win-win” dus.

Krijg hier meer informatie over win-win leningen.

Waarom heeft Villa Anamma een Win Win-campagne?

Villa Anamma is in volle expansie!
Iedere ruimte krijgt op dit moment een welverdiende opfrissingsbeurt. Vierkante meter per vierkante meter ontplooit het het project zich verder.

De nieuwe ruimtes zullen een plaats bieden voor publieke en private activiteiten, georganiseerd door en voor de lokale (jonge) ondernemers, makers en artistieke zielen. Polyvalente ruimtes, co-workspaces, een theaterzaal en zoveel meer staan op de planning. 

Wil je meer ontdekken over wat we zoal van plan zijn? Wil je graag jouw steentje bijdragen aan het project en er zelf ook iets aan verdienen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na een gezellige babbel kan je nog steeds beslissen.

Hoe kan je ons contacteren?

Via dit contactformulier kan je ons makkelijk bereiken of bel 0497/19.18.66 (Joachim Matthys - zaakvoerder) voor vrijblijvende extra uitleg, simulaties en andere vragen.


We hebben ook de optie van een donatie.
Dit maakt het voor iedereen mogelijk om met een vlugge en kleine bijdrage een groot verschil te maken. Met deze duw in de rug komen wij met Villa Anamma al een heel stuk dichter om alle ruimtes van ons kasteel(-tje) de nodige opfrissingsbeurt te geven.

Deze donatie kan gestort worden via deze gegevens:
Villa Anamma BV
BE13 7370 5417 4139
Vrije mededeling: Donatie

We zijn je ongelooflijk dankbaar!