SPREADS door Velt • Anamma Workshop

Woensdag 17 novemeber 
19:30 - 21:30


Workshop van groente tot spread met Kathleen Lips

Zin in iets anders op je brood dan kaas of salami? Tijdens deze workshop leer je zelf gezond broodbeleg maken op basis van seizoensgroenten. Ook restjes zijn welkom. Zo hoef je nooit meer eten weg te gooien en ga je voedselverspilling tegen. Samen met de lesgever maak je samen een paar heerlijke spreads klaar en uiteraard worden die nadien ook geproefd. Naast de recepten krijg je een handig stappenplan waarmee je thuis in een wip je eigen spreads bij elkaar tovert.
Deze workshop kwam tot stand in samenwerking met Velt Damvallei. Zij brengen speciaal voor die avond hun boekenmarkt vol ecologische tuin- en keukenboeken mee. Wie wil kan zich dan oa het boek ‘Lekker gesmeerd, van groente tot spread’ aanschaffen.
Meebrengen: snijplank, mesje, schort, keukenhanddoek, schrijfgerei, papier of schriftje


Wat moet je weten?

► Woensdagavond 17/11/21

►Thema van de workshop: Spreads

► Start: 19u30 (Duur 1,5u)

► Begeleiding: Velt - Kathleen Lips

► Kostprijs: 25 euro

► Betaling op BE13 7370 5417 4139 met vermelding van de workshop + Naam deelnemer(s)

► Let er op dat je pas bent ingeschreven na betaling

► Annuleren zonder kosten kan tot 3 dagen voor de aanvang van de workshop

► Toegelaten deelnemers: 15

► Villa Anamma, Carelshof 35, 9040 Sint-Amandsberg

BELANGRIJK:
We kennen een korting toe van 8 euro per sessie voor Velt-leden. Indien de cursist zich inschrijft voor beide sessies kunnen ze kiezen voor een korting van 16 euro ofwel voor het nieuwe boek: ‘groenten fermenteren’ (kostprijs 20 euro voor leden en 25 euro voor niet leden/winkelprijs). (Indien geen lid, kan men via de Velt website lid worden voor 35 euro/jaar)

- - -

www.facebook.com/Villaanamma
www.villa-anamma.be


Inschrijven kan via deze link:
https://forms.gle/udnPQX2NZxVpmbn6A

✰✰✰
Tot dan vriendjes van de villa! ✰✰✰