Expo: Westveld ligt in het oosten • Vernissage in Villa Anamma

Zondag 3 oktober 
14:00 - 17:00


Villa Anamma presenteert
een expositie van Jeroen Adriansens.

Op 3 oktober organiseren we de vernissage. Verwacht je aan een mooie setting in de tuin, een gratis drankje en een introductie van de artiest.

De expositie zal een maand te bezichtigen zijn.
'Westveld ligt in het oosten'

Jeroen Adriansens is al jaar en dag één van de huisfotografen van Copacobana en dansen in het park. Door het jaar heen is is hij voornamelijk bezig met straat- en documentaire fotografie

Met zijn project Straatfanaat exploreert hij de 'publiek ruimte'. Gewapend met diverse (vaak oude analoge) toestellen en oude lenzen gaat hij op zoek naar 'leven & overleven' en de fragiliteit van het moment. Op vraag van Villa Anama heeft hij met zijn straatfanaatproject enkele maanden intensief door naar, in en rond de wijk Westveld gelopen.

Hij heeft er beelden gecapteerd met de bril van Straatfanaat. Het eerste resultaat is een weergave in de vorm van een fototentoonstelling met fragmenten van observaties en ontmoetingen in Westveld en omgeving. Het is voornamelijk een collage van momentopnames anno 2021.

Westveld ligt in het oosten - De oorsprong van deze titel komt omdat hij merkte dat hij aan verschillende mensen in Gent toch nog moest uitleggen waar westveld nu lag.
Maar sowieso is dit alles ook gewoon maar een kwestie van perceptie

- - -


Inschrijven voor dit event is niet nodig. 

Iedereen is welkom! 

✰✰✰
Tot dan vriendjes van de villa! ✰✰✰