Villa Anamma is één van de projecten van vzw Anamma. Zo organiseren we in september ook nog een mini, corona-proof editie van Copacobana Festival (Rozebroekenpark, Sint-Amandsberg) en zal er in augustus naar alle waarschijnlijkheid ook een editie zijn van Dansen in het Park (Azaleapark, Sint-Amandsberg)

Maar verder kan je ook nog in een weide aan de Antwerpsesteenweg in Oostakker (5 min van Gent) komen genieten van een drive-in cinema, muziek en theater die we helemaal hebben opgetrokken in Copa-stijl. Denk aan de typische Amerikaanse drive-in cinema, maar met een Copa-touch. Dus als je zin hebt om je avond eens anders te spenderen dan in de normale cinema of thuis voor de buis, dan kan je helemaal je ding komen doen in onze Copa drive-in. Voor de eerste weken hebben we toelating gekregen om films uit te zenden, maar op termijn willen we dit uitbreiden met corona-proof muziekoptredens en theater. Voor nu kan je je verwachten aan een divers programma met actie films, cult films, historische films, drama, misdaad, …

We voorzien verschillende soorten tickets. Je kan zowel met de auto, de fiets, het openbaar vervoer als te voet komen.

Tickets kopen doe je hier: https://bit.ly/Copa-DriveIn-Week1

Meer info vind je hier: http://www.copacobana.be/nl/copa-drive-in