Villa Anamma Zomerbar restaurant

Eindelijk, zomer!

Zonnebaden, lekkere cocktails drinken, warm weer… én uiteraard een zomerbar! In Villa Anamma zal je vanaf 01/07 doorlopend kunnen genieten van een verfrissend drankje in onze prachtige, rustige tuin waar we een bar plaatsen.

Je kan dus een hele dag vertoeven in Villa Anamma. Onze bar zal open zijn van 13 uur ’s middags tot 21u30 ’s avonds van woensdag t.e.m zondag. Koppel dus je bezoek aan onze zomerbar met een lekker diner of  in ons restaurant! In eerste instantie zal het niet nodig zijn om te reserven voor je bezoek. Als we echter zien dat het onze bar geliefd is (en we de corona maatregelen niet kunnen bewaren) zullen we dit aanpassen.

Belangrijk om te weten is dat we bij slecht weer onze bar niet gaan openen. Het kan zijn dat we dit de dag zelf pas beslissen, maar we zullen dit snel mogelijk proberen communiceren. Als er regenwolken op komst zouden zijn, hou dan zeker onze sociale media in de gaten!

Tot snel over een klein weekje!
🧡