Ladies night @ Villa Anamma

Volgende week zaterdag (16/11) organiseren we een heuse ladies avond in de Villa! Jawel, je leest het goed: de vrouwen veroveren Villa Anamma.

Goed om te weten: dit evenement gaat door in de Mezzanine en er kan dus gewoon getafeld worden beneden in het restaurant.

Maar goed, wat staat er zoal te gebeuren tijdens deze ladies night? Om 20 uur beginnen we aan de avond met een glaasje cava. Je kan je professioneel laten opmaken (je weet wel, met make-up en zo) om je daarna in een fancy fotoshoot te laten gaan en jou van je mooiste kant te tonen.

Hebben we het al over cava gehad? Tussen 20 uur en 21 uur krijg je van ons per bestelde cava een cava’tje gratis. Vervolgens kan je shaken op de dansvoer met Beyoncé all night long (of toch niet helemaal, we gaan door tot 01 uur).

En ja hoor, we voorzien ook een hapje!

Lang leve las chicas!
Veel liefs,
Villa Anamma