Villa Anamma MiniCopa restaurant

Je weet het of je weet het niet, maar de organisatie achter Villa Anamma is dezelfde als die van Copacobana Festival! Dit jaar vieren we met Copacobana Festival de tiende editie en dat vraagt natuurlijk om enkele dagen extra feest. Daarom organiseren we op 26 en 27 april een mini editie van Copacobana Festival en dit in onze eigen Villa.

Waaraan kan je je verwachten? Wel, we willen graag de gekende, typische Copa sfeer naar Villa Anamma halen, dus: muziek, dans, theater en zelfs een closet sale (als jezelf wil deelnemen aan de closet sale, stuur dan een mail naar nele@anamma.be). Villa Anamma zal een groot feest zijn, dus kom en vier met ons mee!

Het restaurant zelf zal ook open zijn, maar wel met een aangepaste kaart. Op zaterdag middag kan je genieten van picknickmanden, deze dienen wel gereserveerd te worden. We voorzien ook enkele eetstandjes en een bar buiten.

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@villa-anamma.be. Kan je niet komen? Er is natuurlijk ook nog steeds Copacobana Festival zelf op 27, 28, 29 & 30 juni.

Openingsuren van MiniCopa:
Vrijdag 26/04: 18:00 uur – 01:00 uur
Zaterdag 27/04: 10:00 uur – 01:00 uur (muziek start vanaf 14 uur, closet sale begint vanaf 10 uur)

Meer info kan je vinden in het facebook event.