Els Dejonghe, zeer gedreven dichter en performer uit Antwerpen is in try-outfase voor haar eerste grappig-poëtische solovoorstelling. Ze schuimt verschillende huiskamers af en maakt op 27 maart een tussenstop in Villa Anamma.

Els is consultant en werkt – zoals een deel van de werkende mensen in Vlaanderen – in een kantoor. Aan de andere kant: Over drie maanden geeft zij in California een Ted Talk. Tussendoor doet zij een paar confidenties en misschien danst ze ook.

Over Els : Els bereikte o.a. in 2017 de Halve Finale in de NK Poetry slam en stond in 2018 in de halve finale van het Leids Cabaret Festival.

“Els is een intrigerende verschijning (…) Haar voorstelling is stilistisch sterk gemonteerd, het is een bijzonder verhaal over dromen en de maakbaarheid daarvan. Het is rijk aan ideeën. (…) Els klampt zich vast aan iets waarvan wij allemaal al weten dat het haar ook niet gelukkig gaat maken en dat is prachtig schrijnend om te zien.” — Jury Leids Cabaret festival

Els speelt voor de hoed. Dit wil zegen dat de inkom volledig gratis is en dat je zelf kiest hoeveel je de voorstelling waard vond. We hoorden al veel goeds over de voorstelling, dus erbij zijn is de boodschap! De voorstelling begint rond 20:30 en duurt om en bij een uur. 

Tot dan!
?