restaurant Villa Anamma bbq en bier

Never change a winning team! Toch?
Vanaf maart gaan we elke eerste woensdag van de maand samen met Gent Brouwt heerlijk barbecuen en lekker bier drinken! Iedere 1ste van de maand zal de barbecue er wat anders uitzien. We werken seizoensgebonden en willen de side dishes dus laten mee evolueren.

Op zes maart kan je je verwachten aan volgend lekkers:

Een heerlijk gegrild stuk spek, ribbetjes en keuze uit een gegrild stuk biefstuk of twee gegrilde gamba’s. Wens je graag vegetarisch te eten? Of neem je je kroost mee? Laat het ons weten, dan voorzien we ook daar voor wat lekkers om te grillen! Voor de vegetariërs worden er een quinoaburger, een gegrilde champignonstaté en falafels voorzien.

Wat de side dishes betreft zal er keuze zijn uit:

  • warme gepofte aardappelen
  • gegrilde groenten met humus, cashewnoten en honing
  • salade van broccoli & bimi afgewerkt met sjalot, granaatappel en burrata
  • rode biet salade met pas de bleu
  • klassieke salade met tomaat, komkommer en witte vinaigrette

De prijs voor de barbecue bedraagt 26 euro.

Naast het grillen voorziet Gent Brouwt een assortiment van heerlijke biertjes. Gent Brouwt zal er voor zorgen dat de biertjes die zij meebrengen perfect bij de grill-maaltijd passen. Natuurlijk kan je ook gewoon van de biertjes komen proeven en hoef je niet per se deel te nemen aan de barbecue.

Tot woensdag!
Liefs,
Villa Anamma

PS: Kan je niet komen, maar ben je benieuwd wat er anders op de kaart staat? Bekijk hier onze menu.