Villa Anama Logo

Het is nog steeds januari dus: eerst en vooral een hartelijk en heel gelukkig nieuwjaar. Maak er het allerbeste van met veel lekker eten en drinken. Breng ook in 2019 nog eens een bezoekje aan Villa Anamma, want er komen enkele nieuwigheden aan…

Maar dus: we hebben een nieuwe site! Hopelijk is het nu nog makkelijker voor jullie om te ontdekken welk lekkers onze chef allemaal klaar maakt. Naast een volledig nieuw ontwerp hebben we een duidelijker menu en een handigere mobiele versie. Verder kan je ook onze evenementen volgen. Jep, evenementen in Villa Anamma, want ook wij hebben goede voornemens. In 2019 willen we van Villa Anamma een nog fijner en aangenamer restaurant maken. Daarom gaan we van start met het organiseren van café concertjes, biertastings, hond-wandel-activiteiten en meer.

Wij zouden zo zeggen: kom naar Gustaaf Carelshof 35, kom naar Villa Anamma! Drink iets, eet iets, kom ontspannen in een ongedwongen sfeer. We ontvangen je met open armen.

Tot snel en veel liefs,
Team Anamma x


 


PS: We hebben nu ook een soort nieuwsbrief. Niet dagelijks, niet maandelijks, maar net op tijd om de juiste zaken mee te delen. Wil je je inschrijven? Klik hier!